Hemelín v troubě

8. října 2011 v 15:23 |  Zde maso není potřeba
hermelín
paprika
rajče
cibule
salám(klidně 2 druhy-měkký,tvrdý)
hořčice
sůl,pepř
alobal
olej


Z alobalu i připravíme větší obdelník,aby byl pevnější,dávám dvě vrstvy.Lehce ho potřeme olejem.Zeleninu nakrájíme na kolečka.Hermelín opatláme hořčicí,dáme do alobalu,obložíme a podložíme zlehka zeleninou,salámem.Zabalíme-uděláme z alobalu "kapsu.Upečeme v troubě.
Při rozbalování pozor na páru!
Příloha-chleba.

Brou chuť!
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama